Снежана Желязкова - Рейки Работилница

reiki_rabotilnici
Снежана Желязкова - Рейки Работилница

гр. Варна, ул. Оборище, бл. 40

+359 888 390 089

+359 888 390 089

snejana_reiki@abv.bg

Научете повече

За Снежана Желязкова и Рейки Работилница

Здравейте! Казвам се Снежана Желязкова – Мастер / Учител в Оригиналната седемстепенна система Рейки на Микао Усуи, както и оторизиран преподавател за всички степени в тази система. Считам за своя мисия да запазя нейната автентичност и да помагам на хората, като им дам инструмент, с който да имат възможност да се справят във всяка една област на своя живот. Това осмисля моето съществуване. Ще се радвам да намерите в мое лице своя Рейки учител, а в лицето на Рейки – вдъхновението, силата и възможността да промените живота си.

КАКВО Е РЕЙКИ?

Рейки е енергиен метод, познат и прилаган от най-дълбока древност. За съвременното общество е преоткрит от д-р Микао Усуи преди около 100 години. Рейки се нарича, както самата универсална енергия, така и системата за овладяването и използването ѝ. Значението на думата Рейки идва от японски. Изписва се с два йероглифа: РЕЙ – универсална, космична, божествена, цялостна, единна, творческа; КИ – eнергията, която се съдържа и протича във всичко, което съществува във Вселената и Космоса. Накратко Рейки е универсална, космична енергия, която се съдържа и протича във всичко.

КАК РАБОТИ 

Рейки е метод за изцеление на духа и тялото. При него този, който отдава Рейки, се явява проводник на космическата енергия, която се влива и преминава през канала, открит при настройките, достига до дланите на даващия и се предава на хора, животни, растения и други.

  • Рейки влияе положително на оздравителните процеси в организма
  • Рейки може да се прилага съвместно с всички други форми на лечение, като съкращава значително периода на лечение
  • Рейки действа на всички нива – физическо, емоционално, ментално, духовно
  • Рейки не може да бъде предозирана – отива колкото трябва и където е необходимо
  • Рейки подпомага за развитието на онези личностни характеристики, които водят до израстване и личностна трансформация
  • Рейки уважава свободната воля на всеки
  • Рейки не се конфронтира с нито една религия, учение и лична философия, няма деление на раса, пол, възраст, религия, социален статус

Дейност

Интернет страница

Facebook страница

Адрес: гр. Варна, ул. Оборище, бл. 40, ет. 1, ап. 83

Ако си доктор, стани част от платформата на zdraven-arhiv

Попълнете вашите данни > член от нашия екип ще се свърже с вас > в срок то 7 дни ще бъдете добавени в семейството на Здравен архив.

Информация за контакт
Информация за участието
Preferred Date and Time Selection