Холистичен Център ''БАЛАНС и ХАРМОНИЯ"

holistichen_center
Холистичен Център ''БАЛАНС и ХАРМОНИЯ"

гр. Видин

087 679 7013

veskaaleksandrova6610@gmail.com

Научете повече

Холистичен Център ”БАЛАНС и ХАРМОНИЯ” е място където хилядолетните йога практики срещат съвременния човек, за да му помогнат да подобри качеството си на живот, да се чувства енергичен, балансиран и щастлив.

Нашата цел е запазвайки  същността на йога, чиито знания и методи възникват хилядолетия назад, да постигнем, по- добро здраве, себепознаване, възприемане на света. Да постигнем вътрешно равновесие, жизненост и духовно усъвършенстване . Йога не е спорт, не е гимнастика, аеробика нито религия. Йога е древна индийска система за цялостно развитие и усъвършенстване на човек. В клуба се практикува: Динамична йога, Гореща йога, Пилатес – техника за изправяне на гръбнака, и засилване на тазовите мускули, Юмейхо терапия- притискащо разтриваща гръбначно – хълбочна коригираща терапия, Биоенерготерапия – пречистване и зареждане на чакрите със универсална енегия, Teta Healing – промяна на старите блокиращи програми на съзнателно ниво. Йонна детоксикация на организма, прочистваща процедура, Биоскенер-квантов анализатор, диагностика с която може да се установи болеста преди нейното развитие. Асана- стабилна и удобна поза, Пранаяма- дихателни техники, Релаксация и Медитация, Въвеждане и обучение на благотворителни начала Раджа йога.
Добре дошли НАМАСТЕ . При нас ще намерите Баланс и Хармония.

Facebook страница

Ако си доктор, стани част от платформата на zdraven-arhiv

Попълнете вашите данни > член от нашия екип ще се свърже с вас > в срок то 7 дни ще бъдете добавени в семейството на Здравен архив.

Информация за контакт
Информация за участието
Preferred Date and Time Selection