Здравен Архив

teofilova

Кратка визитка :

Име:
Д-р Даниела Теофилова
Адрес:
гр. Шумен, ул. Цар Освободител 100
Email:

Телефон за контакти:

Стационарен тел:
Мобилен тел.:
0898542361

Локация:

Споделяне:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Информация :

Д-р Даниела Теофилова е общопрактикуващ лекар в Шумен. Като личен и семеен лекар извършва клинични и профилактични прегледи, издаване на направления за специалист, изследвания и лечение на пациенти, имунизации и поставяне на ваксини.

Като личен и семеен лекар извършва консултации, диагностични прегледи и лечение на пациенти в своя кабинет. Предлага поставяне на задължителни и препоръчителни имунизации и ваксинации.

Клинични и профилактични прегледи от доктор Даниела Теофилова

Личният лекар предлага на своите пациенти клинични и профилактични прегледи, както и лечение на вътрешни заболявания.
Семеен лекар Даниела Теофилова извършва наблюдение на новородени и кърмачета. Лекарят предлага подготовка и издаване на следните документи:

  • подготовка на документи за ТЕЛК,
  • медицинско удостоверение,
  • болнични листове,
  • медицинска експертиза

Д-р Даниела Теофилова диагностицира и лекува заболявания на: белите дробове, сърцето, стомашно чревният тракт и пикочо-половата система.

Кабинетът на личният лекар е оборудван с необходимата медицинска апаратура, инструменти и приспособления за осъществяване на точен преглед, с цел поставяне на правилна диагноза и назначаване на съответното лечение.

Д-р Теофилова има сключен договор с Национална здравноосигурителна каса. Пациентите, които посещават лекарския кабинет, могат да бъдат преглеждани и лекувани по линия на здравната каса или на свободен прием.

Д-р Даниела Теофилова извършва необходимите клинични прегледи и изследвания, назначаване на терапия, поставяне на диагноза и проследяване лечението на пациенти.

При възникване на здравословен проблем не се колебайте да потърсите услугите на д-р Теофилова за професионална консултация, преглед или лечение.

Изборът на личен и семеен лекар е собствено правo на всеки пациент, като 2 пъти в година може да бъде извършена неговата смяна по Ваше желание.


Работно време:
Понеделник,сряда: от 13:30 до 18:00 часа
Вторник, четвъртък и петък : от 8:00 до 13:00
Адрес: гр. Шумен, ул. Цар Освободител 100, ет. 2, кабинет 222